Informatie Verre Reizen

Sinds 1987 geeft Informatie Verre Reizen de landenreeks 'te gast in' uit. De serie bestaat inmiddels uit zo'n 35 landenuitgaven. De uitgaven vormen een prima eerste kennismaking voor reizigers naar een verre bestemming. De handzame boekjes bevatten niet de standaard toeristische informatie maar originele en persoonlijke verhalen. In elke uitgave belichten auteurs - met hele uiteenlopende achtergronden - vooral het onbekende alledaagse. Daardoor komt de lezer meer te weten over de bewoners, hun omgangsvormen en levenswijze.

Daarnaast is er speciale aandacht voor duurzaam toerisme. Praktisch zijn de reistips - met nuttige adressen, websites en informatie over zaken als eten en gezondheid - de literatuurlijst en woordenlijst. De uitgaven worden regelmatig vernieuwd zodat reizigers altijd over actuele informatie beschikken.

De uitgaven zijn bedoeld voor alle reizigers naar verre landen, dus zowel degenen die in georganiseerd verband als zij die individueel reizen. Ongeveer 80 procent van de boekjes wordt verspreid via reisorganisaties die culturele en/of avontuurlijke reizen aanbieden. De boekjes vormen een onderdeel van het informatiepakket dat de mensen na boeking krijgen toegestuurd. Daarnaast zijn de uitgaven ook verkrijgbaar in de boekhandel en kunnen ze besteld worden bij de uitgever.

Informatie Verre Reizen VOF , uitgever 'te gast in'

Contact:
Informatie Verre Reizen
P.O. Box 1504
NL-6501 BM Nijmegen
p. +31-24-355 25 34
info@tegastin.nl
www.tegastin.nl